Bajonetsav til gasbeton – en nem måde at save i gasbeton

Mange bruger allerede deres bajonetsav til at skære i træ, fx ved opsætning af køkkener eller andre tilfælde hvor der er svært at få plads til en alm. sav. Nedenstående sav kommer fra den hollandske værktøjsproducent FERM, og er med afstandsstop og har 4 forskellige  muligheder for indstilling af klingen, så man fx også kan save til siden eller på hovedet.

Klassisk bajonetsav, som kan save i både træ og gasbeton

Men rent faktisk er bajonetsaven også et rigtig godt værktøj til savning i gasbeton. Det kræver blot en specialklinge, som kan save i dette materiale. Hos PrimusDanmark.dk forhandler vi både bajonetsav og savklinger til gasbeton. Savklingen har en længde på 40 cm og kan både save i lecablokke og gasbeton.

Savklinge til savning i gasbeton eller lecablokke

Man behøver ikke være bekymret for hvorvidt savklingen passer i bajonetsaven, da alle bajonetsave bruger samme omsætning.