Rilleskærer – et praktisk redskab til gasbeton

Ved arbejde med gasbeton kan man få bruge for at skære nogle render til at holde rør/ledninger. En nem og billig løsning er at bruge en rilleskærer: et værktøj, der skærer 2 parallelle spor i gasbetonen eller i fx leca blokke. På billedet herunder ses de 2 diamantklinger tydeligt.

WSM1009-rilleskaerer

Det er nemt at justere skæredybden med grebet på siden af maskinen og afstanden mellem klingerne kan justeres vha. mellemringe, så man kan skærer mere eller mindre brede spor.

Når man har skåret med rilleskæreren, er man nødt til at fjerne materialet mellem de 2 spor. Det gøres forsigtig med en mejsel og en hammer.

WSM1008-k

Hvis du har brug for en rilleskærer kan du evt. kigge nærmere her, hvor vi sælger 2 forskellige modeller, begge inkl. klinger og til ganske fornuftige priser. Som et sidste plus yder leverandøren, FERM, 3 års garanti.